Over ons

Mijn passie voor motoren en handel begon al als kleine jongen. Brommers, scooters, ik kon er geen genoeg van krijgen. Toen ik iets ouder werd, sloeg dit al snel over naar auto's.

Niet vreemd dat ik daarom ook voor de opleiding Autoverkoop koos aan het ROC in Apeldoorn. Na mijn opleiding kon ik direct aan de slag bij mijn stageadres als junior autoverkoper. Zowel mijn stage als eerste baan waren bij de grootste occasiondealer van Nederland. Na vijf jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en deze vond ik als verkoper bij een auto groothandel.

Na zes jaar loondienst werd mijn jongensdroom werkelijkheid en startte ik in 2012, op 23 jarige leeftijd, mijn eigen bedrijf; Boom Auto's in Bergambacht, onder de rook van Gouda.

Door mijn grote netwerk binnen de autobranche heb ik diverse partners in zowel binnen- als buitenland. Controles, keuringen en het herstel van het technische gedeelte besteed ik uit aan gespecialiseerde servicepartners binnen de regio. Op deze manier creëer ik een flinke kostenbesparing die u als klant zult terugvinden in de prijsstelling van onze occasions.

Geen duur verkoopapparaat maar alles kort en bondig via het Internet. Op onze website vindt u mooie foto´s van onze occasions met de nodige informatie, zodat u alles over onze aanbiedingen rustig thuis kunt bekijken.

Heeft u een mooie occasion gezien, en/of heeft u vragen? Ik kom graag met u in contact.

Gert-Jan Boom 0182-354432